Österskär, Stockholm, Sweden

tisdag 10 augusti 2010

Tillbaka till verkligheten

Nu är vi tillbaka från båt, stugor, Mallis mm. Sommaren har blandats med en del ledighet och en del jobb. Totalt sett känner vi oss faktiskt ganska utvilade trots att den semester man haft som anställd inte riktigt existerar längre ;). Själv har jag haft ledigt mellan varven genom att ha varit på mysiga platser med obefintlig täckning medan Fia med familj flydde landet en vecka för total avkoppling.

Det vi gjort när vi inte semestrat nu under sommaren är:
Ninni - Försäljning (bl a fått in en fantastiskt bra distributör i Australien!! Edwards Imports - det kan jag säga att vi är tokglada över!!) Spana in deras övriga varumärken!

Fia - produktion av vår/sommar 2011 års provkollektion samt av höst/vinter 2010. Höstplaggen kommer i slutet av augusti och kommer stt finnas i butik i början av september.

Som ni märkt har det blivit väldigt lite bloggande under sommaren men nu blir det full rulle igen så vill ni följa vad som händer är det bara att följa oss här!

Ni får förresten jättegärna ställa frågor och ge önskemål om vad ni tycker att vi ska skriva om här. Vad är ni mest nyfikna på? Kanske vill ni hjälpa oss med smakråd när vi designar, väljer tyger medmera? Eller hjälpa oss med att hitta rätt återförsäljare? Någon där ute kanske är intresserad av att bli säljare eller agent för Lucky Ellen - det är vi nämligen ute efter!?

Kram på er - nu ska jag åka in till den stora staden för att hämta min kamera som varit inlämnad för 3:e gången(morr). Äntligen kanske vi kan bjuda på annat än I-phone bilder i den här bloggen. Och jag ska även åka förbi Nyföretagarcentrum för att köpa några böcker då jag nu ska bli en riktig fena på budgetering, finansiering och allt annat värt att kunna som företagare.

Ninni

Lucky Ellen - yours truly!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade