Österskär, Stockholm, Sweden

måndag 10 maj 2010

Nya butiker på löpande band...

I fredags lämnade vi kläder till en riktig favoritbutik - Salta Stänk i Vaxholm. Camilla som äger den har nyligen bytt från den lilla lokalen till en bredvid som är minst fem ggr så stor. Sååå mycket fint att man vill ha allt själv ;) Verkligen en riktig Livsstilsbutik med allt från cappuccino, fantastiska kläder, inredning, skor och skafferivaror... och nu kan ni även hitta Lucky Ellen där. Det bara att hoppas att sommaren anländer på riktigt snart!

Efter Vaxholm träffade vi Vibeke på Annorlunda Små i nya Sollentuna centrum. Även den en perfekt butik för Lucky Ellen :) Till på köpet var det just den här helgen full aktivitet i hela centrumet. TV4 spelade in kvällsöppet, modevisningar fler gånger om dagen etc. I lördags fick vi ett sms från Vibeke där hon berättade att våra plagg gjort succé på catwalken :) Hoppas hon tog lite bilder så vi kan lägga upp dem här!

Och slutligen vad gäller nya butiker ska vi i em till Mormor Margit i Bromma. En helt ny butik vars ägare vi träffade på Formex i januari.

Kram så länge
Ninni & Fia

2 kommentarer:

  1. Heja, vad duktiga ni är!!

    kram Anette

    SvaraRadera

Bloggintresserade