Österskär, Stockholm, Sweden

onsdag 19 maj 2010

Tufft men otroligt roligt jobbAlla säger ju att det är otroligt tufft att starta företag. Ju längre fram vi skrider med Lucky Ellen desto mer inser vi att alla hade rätt ;) Men... trots avancerade berg- och dalbanor, ena sekunden är man euforiskt glad och nästa undrar man hur allt ska gå när varje steg tar 10 gånger mer tid än man kan tro och vi inser att Sverige inte precis är ett företagaranpassat samhälle, är det absolut mest fantastiskt kul och spännande :)

Vi nyper oss ofta i armen och undrar om det vi gör verkligen är sant. Det var ju inte längesedan vi satt där och knappade in uppgifter till bolagsverket för att registrera Lucky Ellen AB (ett år sedan). Och tänk att vi parallellt med varsina heltidsjobb i höstas faktiskt skapade och producerade en hel sommarkollektion och en hel provkollektion för hösten 2010 - allt på 3 månader. Föregående innebar att vi: skapade plaggskisser, åkte till Borås på tygmässa, valde material, beställde tyg, slut på valda tyger - valde andra tyger, beställde knappar, spetsar, resårband, letade efter knappar, dragkedjor, fler knappar, lämnade tillbaka jordens dyraste spetsar, beställde nya något mindre dyra, formgav och beställde hangtags, gjorde vår logotyp, bokade in oss på Formex, fixade monter till mässan mm mm mm.

Och nu i maj sitter vi här med en webb inkl shop, 9 toppen-återförsäljare, en massa härliga kommentarer på bloggar, färdiga nya skisser för vår/sommar 2011 mm - ett eget rullande företag m a o.

Fortsätt följa oss i våra fram- och motgångar!

Kram Ninni & Fia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade