Österskär, Stockholm, Sweden

onsdag 22 december 2010

New Phil

Nå, vad tycks? New Phils nya logga är nu klar. New Phil är vår nya pojkkellektion som är under produktion. Nedan visas Hangtag och labels. Den lilla labeln är den som kommer sitta utanpå plaggen och den stora är den som sitter i plaggets insida i nacken. Samma format som Lucky Ellens hangtag och lablar.

Allt känns väldigt spännande just nu. Jag pratade nyss med vår produktionskontakt "Hakan" från "Adress Istanbul" som företaget heter som hjälper oss med produktionen. Nyss hemkommen från Turkiet där han träffat våra nya leverantörer för New Phil, berättade han att allt är på gång och går någorlunda som planerat. Just nu letas det tyger enligt våra önskemål och efter det är det dags för fabriken att sy proverna för kollektionen. Vi håller tummarna för att allt ska gå bra.

Igår fick vi ett väldigt rart mail från tjejen som är produktionsansvig för Lucky Ellen i Turkiet. Så här skrev hon: "Fia - I love you and your company, I would like to grow up with you :))"
Så rart!

Nog för denna gång, här har ni New Phil: Lablar och Hangtags.
/Fia

2 kommentarer:

  1. congratulations! best wishes and Merry christmas!

    SvaraRadera
  2. Gud så spännande! Jag väntar med spänning på pojkkläderna då jag har två killar själv och älskar erat märke Lucky Ellen!

    /Malin

    SvaraRadera

Bloggintresserade